Een robot die zowel dweilt als zuigt.
Dat scheelt toch een heleboel energie, en vooral als je veel werkt, maar wel kinderen en huisdieren hebt.
Als je met de robot wilt werken moet je allereerst een app downloaden en dan kan je ermee aan de slag.
Je kan de robot ook alleen laten stofzuigen, maar ook stofzuigen en dweilen tegelijk.
Je kan instellen hoe hard de zuigkracht is en of de dweil weinig of veel water mag verbruiken.
Een min punt is dat je geen lekker ruikend sopje mag gebruiken.
Hij scant eerst je omgeving en gaat dan aan de slag, hij slaat op waar hij geweest is en maakt een hele plattegrond.
Op andere verdiepingen kan dit ook alleen moet je het hele station meeslepen, dit is erg vervelend, hij doet zijn werk ook zonder het station op een andere verdieping alleen slaat hij dan niet de plattegrond op.
Zuigen doet hij stiller dan mijn stofzuiger.
Alleen het legen van de robot in het station maakt echt een hoop kabaal, als je dit in de nacht laat doen denk ik dat de buren dat wel horen.
Met stofzuigen stoot hij niet hard tegen je meubels aan, erg fijn want je wilt geen beschadigde meubels.
Het dweilen is wel netjes, alleen omdat de robot rond is kan hij niet alle rechte rantjes meepakken.
Er zit een erg sterke accu in, beneden en boven zijn werk laten doen en evengoed zat er nog genoeg % in.
Ik raad deze robot zeker aan, maar wat een uitgave, ik vind het erg duur.
Ik mocht dit product testen voor review.nl.
Pluspunten
- Huis is lekker schoon ook met huisdieren
- Maakt zelf een plattegrond en onthoud dit
- Stiller dan een gewone stofzuiger
Minpunten
- Geen sop in de dweil
- Maakt herrie als robot geleegd wordt